De naam Oreillon Communicatie vloeit voort uit onze werkwijze. Een Oreillon een strategisch punt op een Bastillon, het hoogste punt van een kasteel waaruit men situaties kon overzien. Ons logo en onze naam zijn hierop gebaseerd. Wij beschikken over de juiste kennis en mogelijkheden om het overzicht te behouden. We zorgen dat uw samenwerking met andere projectpartners goed verloopt en het uiteindelijke doel hierbij de focus heeft.

Doelbewust kiezen we voor een specialisme. Als u een samenwerking aangaat met andere ondernemingen, zien wij er op toe dat uw belangen worden behartigd.

Tegelijkertijd moeten andere belanghebbenden die deelnemen aan het project ook tevreden blijven. Anders komt de samenwerking in het geding. Daarom houden wij het overzicht. Wij zorgen dat de focus op het uiteindelijke doel blijft.

Samen met u kiezen we de juiste strategie om het communicatieprobleem op te lossen. Dit werken we tot in de kleinste details uit. Onze oplossingen zijn origineel, doeltreffend en uitvoerbaar.

De uiteindelijke boodschap moet bij de ontvanger doordringen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het schrijven van teksten. Voor het ontwikkelen van bewegend beeld of een grafisch ontwerp werken we nauw samen met gespecialiseerde collega’s.