Bij impresariaat STERK krijgen studenten van de theateropleiding Artiest de mogelijkheid praktijk en leren te combineren, hun leren in een professionele omgeving te versterken. Ze krijgen praktijktraining gericht op het verwerven van gedrag/vaardigheden om later in het theater of hun vervolgstudie te kunnen toepassen.

Het is de bedoeling:
*studenten het hele proces te laten ervaren, van aanname tot evaluatie.
*studenten te leren omgaan met verantwoordelijkheid.
*onderwijs, bedrijfsleven en culturele instellingen met elkaar in contact brengen, als ontmoetingsplek voor de Community.


Bij STERK kunnen interne en externe opdrachtgevers terecht voor presentaties, muzikale acts, theaterworkshops, theaterproducties, dansvoorstellingen, etc. Studenten van de theateropleiding Artiest vervullen hun praktijk- of stageopdrachten bij het impresariaat. Op deze manier werken zij aan hun competenties. Soms worden zijn bijgestaan door talentvolle studenten van andere opleidingen.

STERK bestaat uit 22 studenten van de theateropleiding Artiest, een tweejarige MHBO-opleiding. Ze werken nauw samen met docenten van de eigen opleiding en met externe regisseurs. STERK is een erkend stagebedrijf.

Opdrachtgevers komen van diverse afdelingen van het Koning Willem I College, maar ook van buitenaf. STERK heeft de afgelopen jaren onder meer samengewerkt met ondernemersvereniging Hartje Den Bosch, het KPC, Jeroen Bosch Art Centrum, Sense, Bibliotheek, en de Gemeente 's-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sterk[at]kw1c.nl of 073-6249764.