Eerstejaars en tweedejaars studenten van de opleiding Artiest werken voor Sterk. Henk Langenhuijsen en Marjet Boek coordineren STERK.
Klik hier voor de lijst met alle studenten van Theateropleiding Artiest/Drama.

Henk Langenhuijsen

Henk is docent Nederlands en Communicatie en verbonden aan de afdeling Media Art & Performance. Hij is al langere tijd actief op cultuurgebied. Zo schrijft hij voor het Brabants Dagblad en Brabant Cultureel over theater en cultuureducatie. Via de Willemeen en Kingsmagazine houdt hij iedereen geregeld op de hoogte van activiteiten die weer worden geplaatst op de website van E5cultplein.
Marjet Boek

Regisseur/docent Marjet Boek (Eindhoven) heeft haar studie gevolgd aan de mimeschool in Amsterdam. Als bewegingsacteur was ze o.a. jaren verbonden aan theatergroep Trajekt. Daarnaast maakte ze, als regisseur, grote voorstellingen op locatie. Tevens geeft ze les en workshops op het gebied van 'Spel vanuit beweging' op de toneelscholen in Utrecht, Maastricht en Antwerpen en de MBO+ theater van het Willem 1 college. Ze volgde de 2e-fase opleiding scenarioschrijven aan het Maurits Binger Filminstituut en in januari 2007 ging haar eerste korte film Oase in premiƫre op het Filmfestival van Rotterdam.